Verloskundigenpraktijk Langedijk E.O.
022 631 22 96 (ma t/m do van 9.00 - 17.00 uur)
info@verloskundigelangedijk.nl
Voorburggracht 285A
1723 HP Noord-Scharwoude

Spoedgevallen 24/7 06-41553021.
Echoscopie Langedijk E.O.
022 631 22 96
info@echoscopielangedijk.nl

Voorburggracht 285A
1723 HP Noord-Scharwoude
Kraamzorg Langedijk E.O.
072-572 49 25
info@kraamzorglangedijk.nl

Voorburggracht 285A
1723 HP Noord-Scharwoude
tel. 0226 312 296
Voorburggracht 285A
1723 HP Noord-Scharwoude
info@verloskundigelangedijk.nl

Supporters van

Kika

Voeden kan hier

Sinds kort hangt de sticker met het beeldmerk 'Voeden kan hier' op de deur van Verloskundigenpraktijk Langedijk. De praktijk is geregistreerd als borstvoedingsvriendelijk. Als je het 'voeden kan hier'-beeldmerk op een raam of deur ziet, dan betekent het dat je je kind daar in alle rust borstvoeding kunt geven.
Moeders die voeden zijn helaas nog niet overal welkom. Wij laten met de sticker zien dat je hier zeker altijd even binnen kunt wandelen. We zagen vaak moeders die aan het winkelen waren in Doornroosje en zich dan naar huis moesten haasten om hun baby te voeden. Nu kan dat makkelijk tussendoor, als je in de winkel bent, maar ook als tussenstop, op weg naar de markt, je moeder of een vriendin. In een bijna privézaal staat een heerlijke fauteuil, waar je op je gemak kunt zitten.
Naast voeden kun je ook je baby wegen. Er is een weegschaal beschikbaar en een commode waar je de luier van je kind kunt verschonen.

Overgebleven artikelen uit je kraampakket

Verloskundige Joanna van Kleef zet in samenwerking met de Poolse verloskundige Katarzyna Grzybowska een geboortecentrum op in Warschau (Polen). Dit centrum 'Dom Narodzin' wordt gestart om zwangere vrouwen de keuzemogelijkheid te bieden in een huiselijke omgeving te bevallen. Alle middelen zijn welkom om dit project te ondersteunen. Verloskundigenpraktijk Langedijk verzamelt kraampakketten uit Nederland en stuurt deze naar Polen. Heb jij nog kraampakketten? Breng deze dan naar Verloskundigenpraktijk Langedijk.Geboortemutsjes voor het goede doel

Wij steunen het Twinning-project bij het terugdringen van de moedersterfte in Sierra Leone. In Sierra Leone sterft één op de acht vrouwen als gevolg van haar zwangerschap. Dat is natuurlijk verschrikkelijk.
Vandaar het Twinning-project: hierbij ondersteunen Nederlandse verloskundigen hun collega's in Sierra Leone, zodat zij zich kunnen inzetten tegen de moeder- en kindsterfte. En omgekeerd inspireren Afrikaanse verloskundigen hun Nederlandse collega's met hun heldendaden. De geboortemutsjes worden verspreid via de Zwangerschapskoffer die wij aan onze zwangere vrouwen uitdelen.